KAMBOÇYA
HAKKINDA



GİTMEDEN
ÖNCE



VİZE
BAŞVURUSU



ANGKOR
WAT



FOTOĞRAF
GALERİSİ



TÜRK
BASININDA
KAMBOÇYA



FAHRİ
KONSOLOSLAR
HAKKINDA

İLETİŞİM

 

Vize Başvurusu

1. Başvuru formunu doldurunuz. (İndirmek için tıklayınız)
 
  2. Gerekli evrakları hazırlayınız. (İndirmek için tıklayınız)

- Kamboçya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış dilekçe
- 2 Fotoğraf ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Vize başvuru formu
- Pasaportun süresi en az vize bitim tarihi itibariyle 6 ay geçerli olmalı.
- 1, 2, 3 temdit ve son sayfa fotokopileri
- Otel Ve Uçak Rezervasyonları
 
  3. Başvurular 09.00 - 12.00 saatleri arasında iletişim adresimize yapılmalıdır (Randevu alınması gerekmektedir).
 
  4. Vize ücreti, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren 45 USD'dir. (İşlem süresi 1 haftadır.)
Express vize ücreti 90 USD'dir. (2 işgünü içinde tamamlanır.)
Gemi adamı belgesi ücreti 45 USD'dir.
 
  5. Vize teslimatları 09.00 - 12.00 saatleri arasında iletişim adresimizden yapılır.
 

 

 

 



 
© Copyright 2012